Sabem usar correctament les contrasenyes?

Avui en dia realitzem moltes gestions de forma electrònica i accedim al nostre correu electrònic o dades remotes de forma contínua. Per tal de fer-ho, és freqüent haver d’usar una contrasenya, que no és res més que una “clau” que ens facilita l’accés a qualsevol servei remot o magatzem de dades.
A més, cada dia accedim amb més freqüència als nostres perfils a les xarxes socials, blocs, etc… i ho fem des de diversos dispositius diferents. Això sense tenir en compte les gestions que fem a plataformes de compravenda o aplicacions d’entitats bancàries.

Per tant, les contrasenyes són una clau vital d’accés a moltíssima informació personal, serveis i a “moneders virtuals”. Ens hem plantejat com fer-ne un ús correcte? Prenem unes mesures bàsiques a l’hora d’establir-les? Les tenim memoritzades automàticament als dispositius?

Aquest article de la Oficina de Seguridad del Internauta aporta informació concreta i correcta sobre com realitzar una gestió efectiva dels nostres passwords i ens facilita una sèrie de recomanacions bàsiques. Esteu connectats o hiperconnectats? No us en perdeu la lectura.

Deixa el teu comentari

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat

Te podemos ayudar?