Cultura empresarial i serveis

La nostra filosofia de treball

Adaptem la nostra metodologia de treball als requisits de l’activitat del nostre client i estudiem i implantem una oferta de serveis a mida, segons quines siguin les vostres demandes.

A més, fem ús intensiu d’eines com el correu electrònic, Skype i sistemes de missatgeria instantània per tal d’evitar-vos temps i desplaçaments innecessaris.

A banda dels serveis d’assessoria més habituals, oferim uns serveis complementaris i comptem amb una xarxa de professionals col·laboradors: tot per a proposar a empreses, autònoms i particulars una oferta integral coordinada per YVG i que cobreixi qualsevol situació en la que necessiteu serveis professionals en l’àmbit de la gestoria i assessorament.

Quins serveis oferim?

Assessoria Fiscal Comptable

Assessorament per a la presa de decisions, creació de l’empresa. Informe comptable mensual (factures emeses, rebudes, estractes bancàris, arrendaments operatius, renting, inversions…). Anàlisis financers: ràtios de liquidesa, fons de maniobra, cash flow, ROE, ROA, política de dividends. Análisi d’Impost de Societats i comptes anuals, estudi d’incentius a la inversió i creació d’ocupació. Declaracions Fiscals trimestrals i informatives anuals, d’IVA, Instrastat, operacions intracomunitàries, IRPF (trimestral i anual), cumplimentació i tramitació de les diferents obligacions tributàries.

Assessoria Laboral

Asistència i assessorament en els diversos aspectes laborals de l’empresa i el treballador. Aplicació dels diferents convenis i informe de costos mensuals. Gestió laboral mensual de l’empresa (nòmines, contractació, variacions en material laboral, IT…). Procediments mensuals per a l’empresa (costos, nòmines, IRPF, Siltra, incidències mensuals (contractació), certificats d’empresa… Concilacions. Inspeccions de treball.

Assessoria Administrativa

Adaptació dels documents de l’empresa i particulars (Dropbox, boira programa de gestió, Skype…). Institucions públiques. Notificacions telemàtiques, correus electrònics, Whatsapp i diferents mètodes de gestió administrativa. Tramitació del departament de transport en general.

Assessorament Jurídic i Legal i complementari

Servei integrat d’assessoria jurídica en els diferents àmbits d’aplicació. Asesoria Jurídica en Transmissió de Patrimonis, Herències, Notaria. Prevenció de Riscos laborals. Protecció de dades. Servei inmobiliari. Assegurances en general.

Contacteu amb nosaltres sense compromís
i us farem un pressupost a mida!

Te podemos ayudar?