L’impost d’Actes Jurídics de les hipoteques signades en els últims 4 anys serà a càrrec dels bancs

Una sentència dictada pel Tribunal Suprem a mitjans d’octubre canvia el criteri i conducta que són les entitats bancàries les que han de sufragar l’impost sobre actes jurídics documentats (AJD) a la signatura de les hipoteques.

La decisió d’aquest tribunal obre la porta a les reclamacions, per part dels usuaris i una vegada la sentència sigui ferma, a Hisenda de les quantitats abonades en operacions hipotecàries realitzades en els últims quatre anys. En el cas de préstecs subscrits fa més de quatre anys, es podran realitzar reclamacions a les entitats bancàries i sol·licitar les devolucions corresponents.

Actualització 2018.10.19: Finalment el 5 de novembre el tribunal Suprem decidirà si confirma la sentència que imposa l’impost d’hipoteques a la banca. Contacteu amb nosaltres per informar-vos dels tràmits de reclamació dels imports, un cop hi hagi una sentència en ferm.

Més informació a: https://www.europapress.es/economia/fiscal-00347/noticia-gestha-afirma-firmaron-hipoteca-ultimos-anos-pueden-pedir-devolucion-hacienda-20181018141912.html

Deixa el teu comentari

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat

Te podemos ayudar?