Inici de la Campanya de la Renda 2018

Fa uns dies, concretament el 2 d’abril, es va iniciar la campanya de Renda i Patrimoni de 2018 de l’Agència Tributària.
Aquesta campanya durarà fins a l’1 de juliol, per a aquelles declaracions amb resultat a ingressar i amb pagament domiciliat a un compte. Queda obert, doncs, el termini per a la presentació per internet de les declaracions, així com pels qui vulguin realitzar-la de forma telefònica.

Els qui vulguin optar per a la presentació presencial a entitats col·laboradores i oficines de la AEAT poden fer-ho a partir del 14 de maig. L’any passat (campanya de 2017) es van presentar gairebé 20 milions de declaracions de la Renda a tot el territori nacional.

A la nostra publicació del passat març, us fèiem un petit resum de les deduccions de les quals us podeu beneficiar per donacions a escoles concertades. Hi ha moltes variables dels nostres ingressos i despeses que cal tenir en compte a l’hora de fer la declaració: el nostre consell és que us adreceu a un professional.
En el nostre cas, estem a la vostra disposició per facilitar-vos una cita i resoldre els vostres dubtes. Ens podeu trucar al 93 780 95 34 o bé contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic.

Deixa el teu comentari

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat

Te podemos ayudar?