Per als nostres clients: software de gestió al núvol

A l’Assessoria Transversal creiem i apliquem les noves tecnologies al nostre dia a dia. Fem ús -i potenciem l’ús entre els nostres clients- d’eines online que ens permeten estalviar temps i desplaçaments innecessaris en la tramitació i presentació de documentació.

És per això que, des de fa unes setmanes, oferim als nostres clients -inclosa en la quota mensual de servei- un conjunt d’eines de gestió al núvol, que els permetrà realitzar tasques de facturació, gestió de pressupostos, gestió de magatzems, etc…
Aquest software ha estat creat i dissenyat per Aplifisa, una empresa amb llarga experiència en el desenvolupament de programes per a empreses i despatxos professionals.

Quins són els avantatges del software al núvol?

Molt sovint les petites empreses i autònoms es troben amb dificultats en la implantació de software que els ajudi en les tasques de facturació i gestió comercial. I, quan es fa, de vegades és a un cost tecnològic i econòmic alt i difícil d’assumir.

A més, cal tenir en compte molts factors a l’hora de decidir-se per un o per altre software. Calen eines segures, útils i fàcils d’usar, que s’ajustin als nostres propòsits i que ens facin fàcils la gestió del dia a dia, i a més, que estiguin en constant desenvolupament i s’adaptin ràpidament als canvis en la normativa.

El software al núvol (vol dir, ubicat físicament a internet) permet als usuaris accedir a les aplicacions des de qualsevol dispositiu electrònic (ordinador, tauletes, mòbils…) i des de qualsevol lloc, mentre es disposi d’una connexió a internet. A més, les empreses que desenvolupen aplicacions se n’encarreguen de la seguretat d’aquestes.

A l’Assessoria Transversal creiem en la “transformació digital” dels nostres clients i els acompanyem en aquest procés. Ajudem a simplificar l’intercanvi de documents, l’emissió de factures, presentació de factures i impostos i, en definitiva, la gestió administrativa d’autònoms i empreses, sigui quina sigui la mida. En parlem?

Deixa el teu comentari

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat

Te podemos ayudar?