Covid-19, efectes sobre l’economia i les empreses

A hores d’ara és evident l’impacte que la crisi generada pel coronavirus (Covid-19) està tenint sobre autònoms i empreses en l’àmbit local i mundial. Aquest impacte encara és incert i difícil de calcular, a causa dels esdeveniments canviants i com d’imprevisible és la situació davant la qual ens trobem.

Les mesures que particulars i empreses estem prenent per mirar de combatre els efectes d’aquesta pandèmia tenen afectació en l’àmbit laboral i també en l’estabilitat econòmica. És molt probable que aquests dies tingueu dubtes sobre si heu d’aplicar o podeu aplicar mesures en l’àmbit de contractació, expedients de regulació de treball, baixes temporals, etc… o bé si els anuncis que el govern central ha realitzat i que afectaran cotització, ajornaments de deute amb les administracions us afecten o no.

I justament perquè totes aquestes mesures poden afectar els nostres clients i estem registrant un increment en les consultes i en l’activitat actual, volem comunicar-vos que, a l’Assessoria Transversal mantenim l’activitat normal. Us atendrem preferentment per telèfon al  +34 93 780 95 34 o bé per Skype. També podeu contactar amb nostres a través del formulari al web, o bé enviar-nos un correu electrònic a info@assessoriatransversal.com.

Deixa el teu comentari

He llegit i accepto l'Avís Legal i la Política de privacitat

Te podemos ayudar?